Yapay Zeka ve Fiori Destekli SAP ABAP Eğitimi
SAP ABAP, SAP sistemleri için özel geliştirme ve özelleştirme becerilerini kazandırır. Eğitim içeriği, programlama, veri işleme, rapor tasarımı ve SAP modül entegrasyonlarına odaklanır.
Bu eğitim, klasik ABAP danışmanlık eğitimini üretken yapay zekâ araçlarıyla destekleyerek analiz, geliştirme, test, debug ve dokümantasyon süreçlerini hızlandırmayı amaçlar.
Katılımcılarımız, SAP ABAP yazılım diliyle SAP sistemleri için yüksek performanslı, ölçeklenebilir ve kullanıcıya özel iş uygulamaları yetkinliği kazanır.
| Eğitim Süresi | 50 Saat |
|---|---|
| Eğitim Ortamı | Online |
SAP ABAP Modülü Nedir?
SAP ABAP (Advanced Business Application Programming), SAP sistemleri için özel uygulamalar geliştirmek ve mevcut süreçleri özelleştirmek amacıyla kullanılan bir programlama dilidir. SAP’nin kendi geliştirme platformu olan ABAP, iş süreçlerinin otomasyonu, raporlama ve sistem entegrasyonu gibi işlevleri destekler. ABAP, işletmelerin SAP modüllerini özelleştirerek ihtiyaçlarına uygun çözümler oluşturmasına imkan tanır.
SAP ABAP Eğitimlerinin Amacı Nedir?
SAP ABAP eğitimlerinin amacı, katılımcılara SAP ERP sisteminde uygulama geliştirme ve mevcut iş süreçlerini optimize etme becerisi kazandırmaktır. Eğitim kapsamında katılımcılar, ABAP diliyle programlama, veri tabanı yönetimi, kullanıcı arayüzü geliştirme ve SAP’nin teknik altyapısı hakkında bilgi edinir. Eğitim, teorik bilgiler ve pratik uygulamalarla katılımcıların gerçek projelerde çalışabilmesini hedefler.
SAP ABAP Eğitimleri Neden Alınmalıdır?
- SAP Sistemleri İçin Özel Çözümler Geliştirme: ABAP bilgisi, SAP modüllerini işletmelerin ihtiyaçlarına göre özelleştirme imkanı sunar.
- Yüksek Talep: SAP ABAP geliştiricileri, yazılım sektöründe yüksek talep gören profesyoneller arasındadır.
- Teknik Uzmanlık: SAP sistemleri için yazılım geliştirme konusunda derinlemesine bilgi sağlar.
- Esneklik ve Özelleştirme: ABAP ile işletmelerin özel ihtiyaçlarına yönelik uygulamalar tasarlama becerisi kazandırır.
- Kariyer Fırsatları: SAP ABAP eğitimi, yazılım ve ERP sektöründe birçok iş fırsatı yaratır.
SAP ABAP Eğitimlerini Kimler Almalıdır?
- Yazılım Geliştiriciler: SAP sistemlerinde uygulama geliştirmek isteyen yazılım profesyonelleri.
- ERP Danışmanları: SAP projelerinde teknik çözümler sunmak isteyen danışmanlar.
- Yeni Mezunlar: Yazılım ve ERP alanında kariyer yapmak isteyen bilgisayar mühendisliği veya ilgili bölümlerden mezun kişiler.
- Teknik Destek Uzmanları: SAP sistemleri için daha teknik çözümler sunmak isteyen IT profesyonelleri.
- Kariyer Değiştirmek İsteyenler: Yazılım geliştirme alanında yeni bir kariyer hedefleyen bireyler.
SAP ABAP Eğitiminin Kariyere Yararları Nelerdir?
- Yazılım Geliştirme Uzmanlığı: SAP ABAP, yazılım geliştirme süreçlerinde derinlemesine bilgi ve beceri sağlar.
- Yüksek Maaş Potansiyeli: SAP ABAP geliştiricileri, sektörde rekabetçi maaşlar kazanır.
- Geniş İş İmkanları: SAP ABAP eğitimi, yazılım ve ERP sektörlerinde prestijli iş pozisyonlarına erişim sağlar.
- Uluslararası Geçerlilik: SAP ABAP bilgisi, dünya genelinde tanınır ve uluslararası kariyer fırsatları sunar.
- Sürekli Gelişim: ABAP bilgisi, yazılım geliştirme alanındaki yeniliklere uyum sağlamayı kolaylaştırır.
Eğitim Sonrasında Hangi Kazanımlar Sağlanır?
- SAP ABAP Programlama Yetkinliği: SAP ERP sistemlerinde özel uygulamalar geliştirme becerisi.
- Veritabanı Yönetimi: SAP veri tabanlarıyla etkili bir şekilde çalışma.
- Uygulama ve Rapor Geliştirme: İş süreçlerine özel uygulama ve raporlar oluşturma.
- Entegrasyon ve Otomasyon: SAP modülleri arasında veri entegrasyonu sağlama ve süreç otomasyonu geliştirme.
- Gerçek Proje Deneyimi: Eğitim sırasında edinilen bilgilerle uygulamalı projelerde çalışabilme.
-
Uncategorized
-
1. SAP ve ERP'ye Giriş3Dersler ·
-
ERP kavramı ve iş süreçlerine genel bakış
-
SAP mimarisi ve modül yapısı
-
SAP geliştirme yaşam döngüsü ve danışman rolü
-
-